Acerca nuestro

ALSINTEC és una empresa d'enginyeria argentina dedicada a l'execució de projectes i provisió de serveis i components per a les àrees industrial, comercial i infrastructura.

L'origen de ALSINTEC es remunta a l'època en que la companyia multinacional ALSTOM ven les activitats de la seva unitat de negocis Contracting. El nostre managementequip directiu està integrat per ex- executius de la filial argentina d'aquesta companyia i anteriorment de Cegelec i AEG; totes elles van estar vinculades entre sí durant els últims anys per processos d'adquisicions i fusions.

Centralitzem les nostres activitats en 4 àrees de negocis:
El nostre know-how i experiència en aquestes àrees i en els processos involucrats ens permeten oferir solucions globals, gestionant des dels més senzills fins als més complexos projectes i ser l'interlocutor multidisciplinari escollit per el nostre client.

Degut a la nostra tradició transnacional de la nostra gestió, estem a prop del client a Sudamérica i Europa mitjançant les nostres oficines a Buenos Aires i Barcelona.

La nostra forma de treball

ALSINTEC presenta un concepte no-tradicional en enginyeria i serveis. Les àrees comercial i de negocis i les d'execució de enginyeria desenvolupen les seves activitats com a entitats amb independència pròpia. En front de cada projecte en particular, l'àrea de negocis busca la millor proposta tècnic-comercial combinant el seus recursos i els de les empreses i professionals qualificats i associats a ALSINTEC, conservant sempre ALSINTEC la direcció del projecte.
El coneixement profund del mercat, basat en la trajectòria i tradició dels professionals que integren ALSINTEC, més la diversitat de recursos disponibles permeten trobar sempre una solució òptima que satisfaci plenament les necessitats del client.

Tot això ens permet treballar sota un esquema flexible i de gran dinamisme que s'adapta ràpidament a les exigències i necessitats que canvien al mercat industrial modern.

El benefici immediat pel client és que paga només el treball contractat i no les despeses improductives pròpies de les empreses proveïdores amb estructures rígides i estanques, mentre que accedeix als millors recursos professionals del mercat industrial.

El nostre objectiu

  • Oferir solucions i serveis "Clau en Mà" per a les àrees comercial, industrial i infrastructura
  • Posar a disposició dels nostres clients grups de treball qualificats amb experiència provada en les tecnologies de Sistemes d'Automatització, Elèctrica, Mecànica i Tecnologia de la Informació pel desenvolupament de projectes, instal·lació i posada en marxa
  • Ser el soci elegit pels nostres clients per la "tercerització" de les seves activitats d'enginyeria
  • Treballar junt als nostres clients per millorar la seva eficiència i competitivitat

Còm adreçar-se a nosaltres:

Oficina Regional Buenos Aires

ALSINTEC S.A.
Dirección Comercial
Conesa 3481 - 3D
C1429ALJ Buenos Aires
Argentina

Tel (+5411) 4704-9434Oficina Regional Espanya

ALSINTEC, S.A. - Sucursal Espanya
Avenida Diagonal 468 - 6° A
08006 Barcelona
Espanya

Teléfono: (+34) 93 415 2299 / 9897Tornar